Esenta adevarului – teoria cubului de sticla


jack-storms-1

Suntem portaluri. Nu suntem doar simpli atomi cu reactii specifice, care se afla in miscare pe intensitati de vibratie diferite. Dintotdeauna am cautat sa rezolvam misterul dimensiunilor paralele. Odata cu trecerea timpului si evolutia mentalitatii colective, s-au ridicat dintre noi care au gasit teorii care sa demonstreze anumite concepte sau sa rezolve anumite mistere.

Teoriile respective au fost considerate nebunesti la inceput, iar cei ce le-au adus, nebuni. Dar, odata cu trecerea timpului, s-au demonstrat acele concepte descoperite si teoriile respective au devenit noua felie de stiinta adaugata celei anterioare. Scepticii au citit si inteles doar rezultatul, dar greseala pe care multi o fac este ca isi inchid mintea la nou si la evolutie, chiar daca anumite chestii par nebunesti sau imposibile la inceput.

Cum ziceam, suntem portaluri multidimensionale vii. Pentru a intelege asta, trebuie sa iti dai deoparte toate prejudecatile si conceptiile din filme in legatura cu dimensiunile paralele. Ca sa le intelegi, trebuie sa intelegi ca de fapt, dimensiunile nu sunt locuri, spatii in care sa ajungi prin anumite metode stiintifice sau S.F. Tu esti practic mai multe dimensiuni paralele adunate la un loc, in continua schimbare, creand si reactionand la stimuli precum atomii si nucleele.

Felul in care existi de fapt e sub forma de constiinta, sub forma de „sunt”. Esti constient ca esti in primul rand datorita simturilor tale apoi, datorita esentei de a fi, a faptului ca orice s-ar intampla, continui sa existi.

Imagineaza-ti ca ai ales la un moment dat sa existi intr-un cub de sticla. Peretii sunt transparenti la inceput, dar incet incet proiectezi imagini in jur, care sunt in raport cu imaginile proiectate de alte cuburi de sticla din jurul tau. Peretii cubului de sticla sunt multipli, de fapt, nu au numar, sunt infiniti. Odata ce intelegi un strat, avansezi spre urmatorul. Si devii din ce in ce mai constient de faptul ca realitatea e virtuala si ca totul e un joc inteligent, genial, al existentei, la care cu totii am ales sa luam parte la inceput.

0112997366606_500X500

Deci, cum ziceam, continui sa te joci in cub si sa proiectezi diferite imagini in exterior. Devii constient ca evoluezi in joc, ca intelegi mai mult, percepi mai multe, traiesti mai multe, experimentezi mai multe. Dar apare la un moment dat intrebarea: care e scopul final ? Incepi sa te intrebi poate spre ce ne indreptam de fapt si ce ne dorim cu adevarat ?

Sa te las sa descoperi… sau sa iti spun ? Hmmmm 🙂

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Haide ca iti spun. La un moment dat, fiecare dintre noi vom „iesi” din cuburi. Ne vom satura din a experimenta existenta in acest fel. Si vom fi din nou constiinta constienta de sine, fara nimic in jur sau in interior. In acel moment ne vom reaminti totul in legatura cu tot, vom fi capabili de a crea noi realitati si vom fi una in acelasi timp. Ca niste picaturi de apa. Care iau forma vaselor in care le torni, dar, daca le pui la un loc, e tot apa, sunt una. 

Si, ajunsi in acel punct, vom crea alte jocuri, si mai complexe, si mai inteligente, si mai reale. Pentru ca asta e scopul nostru, ca existenta exprimata in milioane de forme la nivel de materie.  Sa ne exprimam pe noi insine la infinit, intr-un infinit de forme si posibilitati, sa ne experimentam si sa experimentam in acelasi timp ceea ce am exprimat „in jur”.

Acestea fiind zise, iti urez joaca placuta. Nu uita ca esti mereu in control, cat timp iti amintesti de asta si asta e cartea ta, jocul tau,  si detii dreptul si libertatea de a crea orice. De a juca rolul de cauza sau de efect.

Namaste, prietene !

Lasă aici un comentariu [feedbackul creeaza schimbare]

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s