Calatoria in timp si cum o poti face posibila


Salut. Cum ar fi daca chiar in acest moment, chiar acest articol ti-ar dezvalui secretul calatoriei in timp ? Mai exact, iti pot arata cum sa controlezi timpul si sa-l folosesti pentru scopurile si dorintele tale.

Dar, mai intai, tin sa precizez ca daca esti abonat la acest blog, cu siguranta ai observat ca nu am fost prea activ in ultima saptamana. In prezent, sunt ocupat cu cateva proiecte din domeniul prosperitatii financiare, dar iti promit ca voi incerca sa postez articole cat mai des posibil.

Revenind la subiectul articolului de azi, vreau sa incep cu definitia timpului din punctul meu de vedere. Cu siguranta ai auzit de sute de ori vorbe in gen „timpul zboara repede”, „timpul e limitat”, „nu am timp” etc. Dar, ce reprezinta practic acest concept de care nu putem scapa si care de cele mai multe ori ne limiteaza ?

Timpul este doar o iluzie practica ale carei reguli le urmam fiecare din noi, constient sau nu. Partea interesanta intervine atunci cand urmezi aceste reguli in mod constient, cunoscandu-le, intelegandu-le si folosindu-le in favoarea ta.

Dar sa-ti zic cea mai interesanta, mai importanta si cea mai de necrezut regula. Timpul NU TRECE DELOC. 🙂 Poti sa inchizi acum pagina daca nu te simti pregatit/a sa afli ce urmeaza sa iti spun. Deci, repet, inchide pagina daca esti tipul de persoana care nu e pregatita de schimbari majore in viata si care nu iubeste „noul”.

Presupunand ca inca mai citesti, am sa continui: am declarat ca timpul nu trece deloc pentru ca timpul nu exista. Este doar o iluzie, cum ti-am mai spus, menita sa ne ofere o anumita organizare in activitatile zilnice si in general, in viata.

Trecutul reprezinta prezentul care acum nu mai exista, si care se transforma in amintiri, pe care le memoram in functie de importanta si intensitatea emotiilor traite atunci.

Viitorul reprezinta viziunea, ceea ce se va intampla sau nu in functie de prezent.

Deci, ceea ce traim tot timpul si singurul „timp” care exista e prezentul. Tot timpul ne aflam in prezent, in momentul de acum, si ca sa sune putin mai poetic, 🙂 pot afirma ca acest prezent e format din „picaturi infinite de clipe”.

E interesant cum realitatea se imbina cu capacitatea de analiza a creierului de unde rezulta principiile si regulile pe baza carora ne traim viata si interactionam unii cu altii.

Ca sa ma tin de cuvant, am sa-ti explic rapid un mic truc care sa te ajute sa controlezi „timpul”, dar e limitat doar la a-l controla „inainte” adica in viitor, din motivele enumerate mai sus.

Pentru a simti ca timpul „trece” singura conditie e „miscarea„. Tot ceea e exista functioneaza pe baza de miscare de la nivel microscopic, al atomilor si celulelor pana la nivel „urias”, adica miscarea planetelor, pe baza legilor gravitationale, miscarea intregului Univers.

Pentru ca o piatra sa existe si sa fie palpabila, materiala, anumiti atomi cu anumite roluri interactioneaza clipa de clipa si ii ofera „calitatile” care fac ca materia din care e facuta piatra sa se afle in stare de repaos, nemiscata.

Deci, pentru a controla timpul „inainte” ocupa-l cu cat mai multe activitati. Iar pentru a face ca timpul sa stea pe loc experimenteaza si traieste emotii intense.

E destul de simplu, ca si concluzie, dar detaliile a fost nevoie sa fie explicate.

Daca ti-a placut articolul, rugamintea mea e sa dai un „share” pe facebook sau G+.

Din timpul prezent, cu inspiratie, Claus.

Lasă aici un comentariu [feedbackul creeaza schimbare]

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s