Ha ha – Deja vu


Salutare. Cunosti acea senzatie de deja-vu ? Cand experimentezi ceva de care esti convins ca intr-un fel sau altul s-a mai intamplat si inainte ? Poate intr-un vis, o alta viata sau un dezechilibru chimic din creierul tau ?

De fiecare data cand experimentez eu deja-vu-ul, consider ca am primit sansa de a ma intoarce si a retrai acel eveniment. Cumva, m-am intors in timp pentru ca a doua oara totul sa iasa si mai bine. 🙂 Acea senzatie de deja-vu care se intampla pe moment este ceea ce apare cand „ti se intampla sa te reintorci” si sa faci lucrurile mai bine decat „data trecuta”.

De asemenea, acesta poate fi un exercitiu psihologic extrem de eficient. Daca ti s-ar acorda o a doua sansa, nu ai fi o persoana mai buna, nu te-ai concentra mai bine si nu ai dori ca lucrurile sa se intample la cel mai calitativ nivel ?

Si da, probabil gandesti: ” Bine, Claus, da` o fi un exercitiu psihologic ok, dar de ce sa ma entuziasmez atat ? ” Pai, scopul nu e doar sa-l intelegi si atat. Ideea e ca daca te convingi suficient de puternic de acest lucru, poti folosi apoi un instrument al naibii de util daca vrei ca evenimentele traite in timpul unui deja-vu sa fie de o calitate instant mai ridicata.

Cand intelegi si poti aplica oricand acest truc asupra senzatiilor deja-vu, ce te-ar putea opri sa incerci acelasi proces pentru oricare alta situatie ?

Apoi poti duce acest lucru la urmatorul nivel. Traieste-ti intreaga viata ca si cum ai avea privilegiul la o a doua sansa.

Nu-i asa ca va fi mult mai bine de data asta ? 🙂

Inspiratie, Claus.

P.S. Raspandeste articolul pentru a deveni mai viral decat o nenorocita de gripa, daca te-a.. inspirat.

Lasă aici un comentariu [feedbackul creeaza schimbare]

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s