Tu contezi !


Nu te mai ascunde. Nu mai incerca sa fugi de nimic. Si nu incerca sa ascunzi comoara din interiorul tau. Esti o zeitate pentru viata si pentru universul tau din care intra si ies persoane, roluri sunt schimbate si eroi dezvaluiti. Esti tot ce trebuie sa fii pentru ca toata viata ta sa fie acum si in toate acum-urile perfecta !

Mi s-a zis de nenumarate ori ca sunt al naibii de optimist, visator pana aproape de naivitate. Eu sunt tipul de persoana care are viziunea unui viitor apropiat sau indepartat si apoi actioneaza. Sunt un creator. Si la fel esti si tu. Vreau sa te invat cum sa devii cu adevarat unul. Dar cuvintele.. raman doar cuvinte. 🙂 In schimb, puterea lor consta in ceea ce declanseaza in tine si in cei din jur. Puterea lor consta in efectele „gravitationale” aplicate direct asupra actiunilor care creeaza experientele tale.

Poti deveni un taifun de neoprit care are puterea de a face ca tot ce a fost rau sa dispara, in loc ramand un nou inceput pentru o alta continuare perfecta, dar calita de experientele trecutului. Poti deveni un zeu care transforma si pe cei din jur in zei, ii constientizeaza de potentialul lor si ii face constienti ca pot ajunge in locuri la care nici n-au visat. Ii face sa descopere ca iubirea, implinirea si fericirea au fost dintotdeauna acolo, in ei.

Esti o persoana atat de grozava ! Faci atat de multe si esti importanta chiar si pentru simplul fapt ca existi. Respecta-te, pentru ca ai ce respecta. Iubeste-te pentru ca meriti. Si nu in ultimul rand, accepta-ti calitatile si defectele ca pe un tot.

Si, cand va veni vremea sa experimentezi si partea neagra a vietii, intelege-o, constientizeaz-o si treci cat mai rapid peste asta. Nu reprima nimic. La sfarsitul zilei considera ca tu traiesti ultimele clipe atunci, deci zi de zi, du totul pana la capat, asculta-ti inima si instinctele si fii una cu ele.

Relaxeaza-ti mintea si corpul si fii constient de valoarea clipei. Fii si devino tot ce ti-ai dorit vreodata, caci tot ceea ce iubesti si admiri, deja esti si tot ceea ce urasti, trebuie acceptat si integrat, pentru a dobandi echilibrul ultim.

Inchei aici.

Cu drag si inspiratie, Claus.

Lasă aici un comentariu [feedbackul creeaza schimbare]

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s