Esti in necazuri ? Cui ii pasa ?!


Ha, am reusit sa te „agat” putin cu titlul meu ? Foarte bine, daca te confrunti cu vreo nemultumire/problema/necaz, ceea ce vei citi in continuare iti va da impusul necesar gasirii unei solutii potrivite si „mulate” perfect contextului tau personal.

Da, e ceva important sau nu care te nemultumeste, nu-ti da pace, te chinuie.. Chiar crezi ca esti singura persoana care are si momente proaste, si probleme care par de nerezolvat ? Stiu, stiu ca tu cunosti ca mai exista si multi altii cu probleme personale, dar ideea e ca pentru a rezolva o problema, trebuie sa iesi de pe nivelul la care problema pare fara solutie si sa schimbi perspectiva, pana gasesti solutia potrivita.

Poate parea simplu, dar cand chiar esti in necazuri, nu-ti mai pasa decat de solutie, de liniste si de inca o zi care sa te ajute sa uiti ceea ce nu-ti da pace.

Oricat de imposibil ar parea, aminteste-ti ceea ce iti sugerez in acest articol atunci cand va fi nevoie si  confrunta-te cu acea problema in toata.. „frumusetea” ei, „pune-o la respect.” 🙂 Tu esti creatorul vietii tale, prin gandurile pe care le ai si actiunile care rezulta din aceste ganduri. De aceea alege intotdeauna constient, cu inima, nu te baza 100% pe logica, ci simte modul prin care iti poti „citi” viata printre randuri.

Cum te-am obisnuit deja, articolele mele doresc sa fie cat mai scurte, mai practice si mai valoroase pentru tine, de aceea inchei aici si iti amintesc ca te sustin de unde sunt acum, prin ceea ce scriu si prin modul in care incerc sa te impulsionez catre o viata mai buna, o viata mai plina de.. inspiratie !

Pentru o existenta plina de impliniri, cu drag, Claus.

Lasă aici un comentariu [feedbackul creeaza schimbare]

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s