10 practice „to do notes” cu rezultate imediate


Sunt curios, ai folosit vreodata asa zisele „to do notes” pe care sa iti scrii ideile geniale de moment 🙂 lucruri pe care trebuie sa le rezolvi in ziua respectiva sau citate care te-au impresionat ?

Asa cum te-am obisnuit, voi fi scurt si iti voi oferi 10 rapide „To do notes” care sa te ajute la organizarea vietii, a activitatilor zilnice si care sa-ti ofere putina liniste mentala. Asa:

 1.  Trezeste-te dimineata cu 30-60 de minute mai devreme decat ora la care iti incepeai ziua de obicei, te vei simti mult mai pregatit pentru activitatile din ziua respectiva si, in plus, vei simti ca ai parte de doza necesara de motivatie si inspiratie.

 2.  Intotdeauna priveste situatiile cu calm, ca dintr-o perspectiva exterioara, dar implica-te in acelasi timp si nu te lua prea in serios, lumea e mai ok decat pare, e nevoie de putina schimbare de perspectiva.

 3.  Nu esti tu persoana responsabila de reactiile celor din jur la alegerile pe care le iei, cele care te fac o persoana implinita si fericita, pe aceeasi lungime de unda cu principiile pe care ti le-ai creat pentru modul tau de viata.

 4.  Lucrurile nu sunt intotdeauna ceea ce par. Realitatea e diferita de felul in care prind viata intamplarile in imaginatia ta. Come back here, in present.

 5. Cea mai buna metoda de a intelege si a comunica cu o persoana este sa o asculti, sa lasi acea persoana sa vorbeasca mai mult despre sine, despre preferintele si gusturile personale decat tine. Functioneaza garantat.

 6. Daca te-ai lasat luat de val, cu activitatile sau proiectele tale, ia o pauza de 15-20 de minute si fa opusul a ceea ce faceai inainte, ceva care sa te distreze si sa te binedispuna, te asigur, e cea mai potrivita metoda de refresh mental. 🙂

 7.  Nimeni si nimic nu dispare daca ai intarziat cateva minute. Nu-i asa o mare tragedie, totul va fi bine pana la urma.

 8.  Cu totii avem parte de momente mai putin bune. Respecta intimitatea si dorintele fiecaruia.

 9.  Fii una cu ceea ce spui. In acest fel se construieste imaginea de sine, pentru sine, in primul rand. Adica pentru fericirea ta.

10. Si nu in ultimul rand, trecutul si viitorul sunt reprezentate de amintirile si imaginatia ta. Tu traiesti in prezent, clipa de clipa si asta e o lege universala valabila intotdeauna.. acum. Nu trai in trecut, nu trai in viitor. Fa alegeri cu cauza de plecare in iubire si nu in frica.

Cele de mai sus reprezinta doar o mica parte din informatiile care iti pot imbunatati viata drastic, numai cu conditia ca ele sa nu ramana doar cuvinte aruncate in memoria ta de scurta durata, ci sa devina actiuni care se transforma apoi in obiceiuri, care, la randul lor reprezinta magia din viata ta, care o transforma dupa bunul tau plac, totul pornid de la cauza principala si adica Tu.

Inspiratie, Claus.

Reclame

Lasă aici un comentariu [feedbackul creeaza schimbare]

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s