Inspiratie de la „Doamne – Doamne” (10 citate neobisnuite)


Creator

Ai mai jos 10 citate inspirate traduse din engleza in romana, luate din cartile Conversatii cu Dumnezeu de Neale Donal Walsch. Te asigur ca sunt foarte practice si utile, pentru cei care vor intelege. Spor la citit 🙂

  1. „Mergi si fa ceea ce iubesti sa faci. Si nimic altceva ! Ai atat de putin timp.. Cum te poti gandi sa-ti irosesti un moment facand ceva pentru bani si un trai mai bun cand de fapt nu-ti place deloc acel ceva ? Ce fel de viata e asta ? Nu e deloc viata, e moarte.”
  2. „Ati ajuns sa Ma luati in ras. Voi spuneti ca Eu, Dumnezeu am facut intentionat fiinte imperfecte, apoi le-am ordonat sa fie perfecte sau sa fie condamnate de Mine pe veci. (…) Voi spuneti ca Fiul Meu pe care il numiti cel fara de pacat v-a salvat de propria voastra imperfectiune, imperfectiune pe care Eu v-am dat-o. Cu alte cuvinte, Fiul lui Dumnezeu v-a salvat de ceea ce Tatal Sau a facut.”
  3. „Nu exista nici o singura coincidenta si nimic nu se intampla dintr-un „accident”. Fiecare eveniment si experienta este adusa in manifestare de catre Sinele tau pentru a crea si experimenta Cine esti cu adevarat. Tot ce e necesar e sa cunosti acest lucru. Pentru ca tu esti (co)creatorul propriei tale realitati, si viata nu poate aparea decat in forma in care ti-ai imaginat-o deja.”
  4. „Scopul unei relatii nu e acela de a avea pe altcineva care sa te completeze, ci de a avea pe altcineva cu care sa imparti perfectiunea ta.”
  5. „Legile sunt foarte simple: 1: Gandurile sunt creatoare de experiente si realitati.  2:Frica atrage ca un magnet experiente negative in manifestare. 3: Iubirea este tot ce exista sub toate formele ei. „
  6. „Raiul exista dintotdeauna acum si aici, in toate acumu-rile care vor urma si in toate acumu-rile care au trecut.”
  7. „Cunoaste si intelege ca vor aparea provocari si timpuri dificile. Nu incerca sa fugi de ele. In schimb, fii recunoscator si priveste-le ca pe niste oportunitati. Oportunitati de a Fi cine esti cu adevarat, de a avea ceea ce te implineste.”
  8. „Daca doresti garantii in viata, atunci nu iti doresti viata. Vrei doar fragmente dintr-o carte care a fost deja scrisa. Viata prin natura ei nu ofera garantii, sau intregul ei scop va fi unul distorsionat.”
  9. „Sa-ti traiesti viata fara asteptari-fara nevoia unui rezultat specific-asta este libertatea. Asta este dumnezeirea.”

10.  „Niciodata nu te opune la nimic. Daca crezi ca prin rezistenta ta vei elimina acel ……..ceva, mai gandeste-te. Nu faci decat sa adancesti samanta acelei frici/idei care ……..nu-ti da pace. Nu v-Am zis eu ca orice gand este creator ? „

Lasă aici un comentariu [feedbackul creeaza schimbare]

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s